x

S-a gândit mult să îngreuneze plecarea, un mic exercițiu înainte de culcare – sau oricând în timpul zilei – a fost de fapt legat de un somn mai bun.

„Multe creme hidratante, seruri și chiar produse de protecție solară pretind că conțin retinoizi, dar sunt irosite când sunt adăugate la produsele din timpul zilei, deoarece aproape toate retinoizii sunt defalcați de razele UV ale soarelui”, spune dr. Shainhouse. Pentru a profita la maximum de retinoidul local, aplicați-l pe față, gât și mâini la culcare. (Nu sunteți pregătit pentru un retinoid? Iată cele mai bune creme de retinol fără prescripție medicală pe care le puteți cumpăra fără prescripție medicală.) Când vine vorba de neutralizarea acizilor care cauzează cavitatea care se instalează în jurul dinților și gingiilor noastre, saliva este cea a corpului. partener în crimă – numai că producem mai puține lucruri atunci când dormim. Acest lucru vă poate usca gura, lăsând dinții și gingiile vulnerabile la lucruri precum cariile dentare și gingivita, spune Lana Rozenberg, DDS, un dentist cosmetic din New York City. Introduceți apa de gură: Swishing unele înainte de a lovi fânul îi dă toată noaptea să funcționeze, oferind în același timp gura un strat suplimentar de protecție în timpul secetei de salivă. Clătirile antiseptice ajută la eliminarea bacteriilor care cauzează boli ale gingiilor și respirația urât mirositoare. Între timp, clătirile cu fluor ajută la prevenirea cariilor dentare. (Notă: s-ar putea să doriți să omiteți apele de gură menta în favoarea a ceva fructat sau ne aromat la culcare, deoarece menta poate fi revigorantă și poate face mai dificilă relaxarea.) LEGATE: Cel mai bun spălător de gură pentru gingivită, potrivit unui dentist care vă dă corpul o doză de bacterii bune pentru intestin înainte de culcare vă poate ajuta sistemul imunitar să funcționeze optim pe tot parcursul nopții, care este momentul în care este cel mai aglomerat, spune Irina Zhdanova, MD, PhD, expert în somn și CEO al ClockCoach. Căutați „„ culturi active în direct ”„ pe eticheta mărcii dvs. preferate pentru a vă asigura că conține erori bune, cum ar fi lactobacilul.

Unele cercetări sugerează că înțelegerea iaurtului și a altor alimente bogate în proteine ​​înainte de culcare vă poate ajuta și la reparația și creșterea mușchilor, spune dieteticianul înregistrat din New York, Michelle Routhenstein, RD. Când dormim, respirația noastră este relativ rară și superficială, astfel încât nivelurile de oxigen sunt mai mici peste noapte. Făcând o plimbare de 15 până la 20 de minute înainte de culcare (și respirând adânc pe tot parcursul), vă puteți ajuta celulele să se aprovizioneze cu oxigenul de care au nevoie pentru a-și îndeplini toate lucrările de restaurare în timp ce amânați, spune dr. Zhdanova. S-a gândit mult să îngreuneze plecarea, un mic exercițiu înainte de culcare – sau oricând în timpul zilei – a fost de fapt legat de un somn mai bun.https://harmoniqhealth.com/ro/potencialex/ Nu faceți nimic prea viguros chiar înainte de a lovi fânul. Incorporează puțină întindere în acea activitate fizică de dinainte de culcare și s-ar putea să te trezești, de asemenea, mai puțin rigid, deoarece vei fi pregătit mușchii și tendoanele pentru regenerare în timp ce dormi, spune Daniels. ÎN LEGĂTURĂ: Acest flux de yoga de 15 minute vă va ajuta să dormiți mai adânc Glisând pe antiperspirant înainte de culcare, îi oferă toată noaptea să se scufunde în pori, ajutând la controlul transpirației mai eficient.

Acest lucru se datorează faptului că activitatea fizică (și transpirația care urmează) este la minimum când amânăm, oferind unui antiperspirant șansa de a intra în modul de protecție complet fără interferențe, spune dr. Schlessinger. Poti aplica inca ceva dimineata pentru a te improspata, spune el, asigura-te doar ca aplicarea noaptea este principala ta prioritate. “” https://www.health.com/fitness/best-ab-workouts-videos200OK “” https://www.health.com/style/where-to-buy-june-2016200OK Numărul din iunie al funcțiilor Health cele mai bune echipamente noi pentru drumeții, produse de protecție solară, produse de înfrumusețare rezistente la transpirație și multe altele. Descoperiți de unde să le cumpărați cu acest ghid. Pagina 12: Un plasture pentru cosuri Pagina 16: Personalizați-vă ochii Pagina 18: Vorbiți cu rezervorul Pagina 18: O cutie genială nouă de frumusețe (În curând!) Pagina 24: Salvați-vă pielea Pagina 25: Găsiți-vă strălucirea fauxă Pagina 28: Știți Spoturile voastre furioase Pagina 31: Frunze mai bune, acum Pagina 37: Găsiți masca perfectă Pagina 52: Hiking Gear Awards Pagina 55: Tracy Anderson’s Full-Body Fat-Blast (În curând!) Pagina 58: “” I Did It “” Pagina 65: Cum să alimentezi fiecare antrenament Pagina 108: Fugă de aur Pagina 124: Bate frumusețea căldurii (În curând!) “” Https://www.health.com/fitness/germiest-place-in-your-house200OK Ciclism la serviciu sună grozav: ardeți calorii la navetă, economisiți bani și ajutați mediul. Dar cu ce te imbraci? Și nu te prezinți să lucrezi transpirat? Obțineți afacerea reală de la acest pasager de biciclete angajat. [DailySpark] Nu te poți opri din strănut, ai ochii apoși, iar gâtul îți este mâncărime – te credem, alergiile duhoare! Dar este într-adevăr cel mai prost sezon alergic vreodată? [TIME Healthland] Este timpul să curățați primăvara – lista dvs. de redare pentru antrenament! Iată o compilație criminală pentru a vă motiva super. [Suc vital] În ciuda a ceea ce ați putea crede, baia nu este cel mai germinativ loc din casa dvs. Aflați care cameră are nevoie de o spălare bună. [Fox News Health] Nu găsești des cuvintele „sănătos” și „brownies” în aceeași propoziție, dar această rețetă (fără gluten!) Schimbă în unt de migdale pentru ulei și unt pentru a reduce grăsimile nesănătoase. [Vitamina G] Dacă te simți bâjbâind în drum spre antrenament, încearcă să îți amintești cât de bine te simți după aceea. S-ar putea să-ți schimbe viața. [Ce se potrivește] Vrei un zâmbet alb-sidefiat, dar nu vrei să scoți bani mari?

Verificați ce albitori naturali dinți funcționează cu adevărat. [HuffPo] Accelerați ritmul (și agitați-vă rutina) la următoarea alergare în aer liber cu acest antrenament antrenant de viteză. [FitSugar] “” https://www.health.com/author/sarah-amandolare200OK “” https://www.health.com/mind-body/you-can-video-call-a-doctor-now- dar-ar trebui să-ți200OK Într-o lume în care poți să-ți gestionezi banii, să comanzi o călătorie la aeroport și să faci cumpărături de aproape totul prin telefon, mergi la cabinetul medicului este probabil unul dintre singurele lucruri pe care încă le faci față în față -față. În cea mai mare parte, asta este dintr-un motiv întemeiat. Îngrijirea medicală necesită o expertiză mult mai specializată decât depunerea unui cec, la urma urmei. Dar dacă ați așteptat vreodată mai mult de o oră la o clinică de îngrijire urgentă pentru o durere în gât, știți că toată afacerea de a merge la medic poate părea frustrant de vechi. De câte ori ați dorit să vedeți un medic, dar ați decis să îl amânați cât mai mult timp din cauza problemelor? Drumeția de acolo, recepționista nepoliticoasă, sala de așteptare – toate pentru doar trei minute de timp de doctor. Oy. Ei bine, se pare că schimbarea ar putea fi în cele din urmă la orizont: datorită disponibilității tot mai mari a serviciilor de telemedicină sau telesănătate, puteți sări peste toate acele conferințe de zgomot și video cu un medic de acasă oricând – chiar și în pijamale. Sună uimitor, chiar dacă este prea bun pentru a fi adevărat. Am discutat cu experți pentru a afla dacă merită încercat. LEGATE DE: 7 probleme de sănătate ale femeilor Doctori Miss Telemedicina există de ceva vreme. În prezent, există aproximativ 200 de rețele de telemedicină și mai mult de jumătate din spitalele americane o folosesc într-un fel pentru a conecta mai bine medicii cu pacienții cu boli cronice, cum ar fi bolile de inimă, potrivit Asociației Americane de Telemedicină.

Anumite companii de asigurări de sănătate sunt, de asemenea, salt la bord pentru a rambursa pentru vizitele online. Dar, din cauza disponibilității largi a smartphone-urilor, abia acum începem să vedem noi servicii pentru reclamațiile de sănătate de zi cu zi. Chiar și întotdeauna conservatorul American Medical Association este de acord că poate fi util, deși nu reprezintă un substitut total pentru îngrijirea personală. “” Avem nevoie de mai multe cercetări, dar există o mulțime de circumstanțe în care un apel video cu un medic ar putea funcționa “. “spune Robert M. Wah, MD, președinte al Asociației Medicale Americane și endocrinolog al reproducerii din McLean, Virginia. Acestea fiind spuse, el adaugă:” „Informații mai bune sunt cele care duc la decizii mai bune, deci echilibru, față în față e cel mai bine. A fi în cabinet cu medicul dumneavoastră oferă o imagine mai completă a ceea ce se întâmplă. “” LEGATE: Simptome înfricoșătoare despre care vă puteți relaxa, dar, conform unora dintre creierele din spatele fenomenului – directorii care văd o oportunitate de afaceri în a face asistența medicală mai accesibilă și da, medicii își mută practicile online – atunci când sunt utilizate în mod adecvat, telemedicina nu este doar sigură, ci este o opțiune atât de necesară. “” Faptul este că medicii mei tratează în fiecare zi pacienți care au lacune în îngrijirea lor “, spune Peter Antall, MD, medic pediatru în Thousand Oaks, California și președinte și director medical al Grupului de îngrijire online, care asigură medicilor pacienții să vadă online prin intermediul Amwell. “” Nu aspirăm să fim medicul dumneavoastră de îngrijire primară, dar recunoaștem că mulți oameni nu au un medic de îngrijire primară. Chiar dacă o fac, nu este convenabil sau chiar fezabil ca acel medic primar să fie disponibil 24-7. “” Mai mult decât atât “,” folosirea unei după-amiaze întregi pentru a vedea un medic în persoană este în multe cazuri inutilă, „” spune Ron Gutman, CEO-ul HealthTap, o aplicație și o platformă de asistență medicală care, la fel ca Amwell, vă permite să vă conectați, să alegeți un medic și să-l vedeți prin intermediul videoclipului în câteva minute. Potrivit cercetărilor Healthtap, “” între 35 și 40% din vizite sunt pentru probleme simple care pot fi rezolvate printr-o conversație. Dar medicii vă cer să intrați din cauza modului în care funcționează plata: singurul mod în care vor fi rambursați de asigurarea dvs. este dacă faceți călătoria. “” (Cu Healthtap, plătiți 44 USD pe vizită prin serviciul lor de concierge sau pentru un număr nelimitat acces la medicii de gardă pentru 99 USD pe lună cu Healthtap prime. Nu își asigură asigurarea, dar unele platforme, cum ar fi Amwell, o fac.) LEGATE: Doriți să ignorați doctorul? Încercați acest lucru Și dacă sunteți îngrijorat de cine veți întâlni la celălalt capăt: “” Lucrăm cu medici reali, certificați de bord, pe care i-am verificat “, continuă Gutman. “” Sunt foarte protectori împotriva permiselor lor medicale. Dacă sunteți apelat pentru o situație înfricoșătoare, vă vor spune, ajungeți la urgență acum. Vă vor spune când aveți nevoie de îngrijire personală. “” Așa cum Dr.

Wah spune că vizitele online nu vor înlocui vizita la medicul dumneavoastră în viața reală. Dar poate fi util să aveți opțiunea în buzunarul din spate atunci când apar anumite situații. Să presupunem că te trezești într-o dimineață și ochiul tău este roșu, pufos și strălucitor. Pentru așa ceva, explică dr. Antall, puteți fi conectat în câteva minute cu un medic care vă poate confirma dacă aveți ochi roz și puteți trimite o rețetă pentru picături la farmacie, dacă este necesar. Același lucru este valabil și atunci când ai spus, o tuse persistentă sau o infecție sinusală. Dacă aveți o afecțiune cronică, cum ar fi diabetul sau astmul, este posibil să doriți să o priviți ca pe o resursă suplimentară. “” Este util când este vineri seara.

Zaharurile tale au ieșit din bătăi și nu-ți dai seama de ce, iar medicul obișnuit este inaccesibil până luni “, explică dr. Antall. „Sau poate că ești un astmatic care nu mai folosește inhalatorul.” „De asemenea, este util pentru problemele de piele: un nou studiu publicat în JAMA Dermatology a constatat că persoanele cu eczeme care au fost tratate de la distanță prin trimiterea de fotografii la dermatologi au avut la fel de bine ca cei tratați personal. LEGATE DE: 5 moduri de a spune dacă aveți nevoie de antibiotice Puteți obține cu ușurință și o a doua opinie. Poate că aveți fibroame și medicul dumneavoastră vă recomandă un anumit tip de intervenție chirurgicală. Înscrierea la ceva de genul Healthtap, care are o bază de date de peste 64.000 de medici în 137 de specialități, poate fi un mod ușor și convenabil de a primi sfaturi de la o mână de experți. Puteți petrece o după-amiază punând toate întrebările dorite înainte de a lua decizia finală. Și, în cele din urmă, știi acele momente în care suferi sau ai un simptom ciudat, dar nu ești sigur dacă trebuie sau nu să vezi un medic? Puteți utiliza una dintre aceste aplicații pentru a pune câteva întrebări, explică Buck Parker, MD, chirurg general care vede pacienții prin HealthTap opt ore pe săptămână. “” O mulțime din ceea ce fac este pur și simplu să răspund la întrebări de bază: „Am spart degetul în ușă, pare rupt?” de exemplu. Este aproape ca „vizitele pre-medicului” în care putem salva cu adevărat oamenii multă bătaie de cap, sfătuindu-i dacă trebuie să vadă personal un medic sau nu. ”„ Nu poți face analize de sânge sau analize de urină, asta e sigur . “” Dar puteți direcționa pacientul să împingă ganglionii limfatici sau o gleznă umflată în locul potrivit (astfel încât medicul să poată vedea cum reacționează) și puteți pune toate întrebările necesare “, spune dr. Antall.

Pentru a extinde capacitățile video, există și soluții precum HealthSpot, care creează chioșcuri care seamănă cu versiunea medicală a unui bancomat, spune CEO-ul companiei Steve Cashman. Echipat cu medici de la sisteme mari de sănătate, cum ar fi Clinica Mayo, Clinica Cleveland și Kaiser Permanente și situate în locuri precum centre comunitare și centre comerciale, tot ce faceți este să pășiți înăuntru și medicul apare pe ecran. Chioșcul este echipat cu dispozitive de diagnosticare, cum ar fi un stetoscop digital și un termometru, precum și lunete digitale pentru a privi în urechi, gât și pentru a obține prim-planuri pe piele. În prezent, Healthspot are doar aproximativ 20 de stații în toată țara, dar în curând s-ar putea să le vedeți la un Rite-Aid din apropiere. LEGATE DE: Ce să faceți când nu sunteți de acord cu medicul dumneavoastră “” https://www.health.com/weight-loss/4-ways-to-measure-fat-the-best-tools-to-track-your-numbers200OK Dacă pantalonii tăi se simt mai strânși decât de obicei, ai putea începe să bănuiești că ai câștigat câteva kilograme. Dar în ce moment ar trebui să începeți să vă faceți griji că creșterea în greutate este gravă? Ați putea fi una dintre cele două treimi din adulții americani care sunt fie supraponderali, fie obezi, cu un risc crescut de afecțiuni precum diabetul și bolile de inimă? Deși nicio măsurare nu este perfectă, iată câteva modalități de a vă dimensiona.

Pas pe scară În partea de sus: ușor și la îndemână. Într-un studiu din 2007 publicat în revista Obesity, cercetătorii au descoperit că dietele care se cântăreau în mod regulat și frecvent păreau mai susceptibile de a menține greutatea în timp. Cumpărarea unui cântar pentru baia dvs. pentru a vă ține evidența greutății nu va sparge banca, iar sala de sport probabil are una în vestiar. Dezavantaj: știi cum poți fi slab, dar neformat? Sau greu și în formă? Greutatea corporală nu ia în considerare proporția de grăsime din organism sau locul în care se depune acea grăsime – factori care pot indica probleme de sănătate. De asemenea, experții spun că persoanele care fac dietă fac adesea greșeala de a stabili numărul dintre degetele de la picioare în loc să se concentreze asupra schimbării comportamentului care îl poate îmbunătăți.

Indice de masă corporală În partea de sus: IMC-ul dvs. oferă mult mai multe informații decât cântarul de baie – în special, o măsură a grăsimii corporale. „„ Grăsimea este mai importantă decât greutatea ”, spune Peter Katzmarzyk, director executiv asociat pentru știința populației la Centrul de Cercetări Biomedice Pennington din Baton Rouge, La.„ „Grăsimea excesivă este definiția obezității, nu a greutății excesive – și a avea prea mult multă grăsime poate provoca probleme grave de sănătate. “” Acest calcul folosește un raport dintre greutate și înălțime pentru a estima grăsimea corporală și obezitatea. Un IMC mai mic de 18,5 este subponderal Un IMC de 18,5-24,9 este normal Un IMC de 25-29,9 este supraponderal Un IMC de 30 sau mai mare este obez Dezavantaj: Deoarece instrumentul IMC nu poate distinge între masa musculară slabă și grăsimea corporală, o tendință de a supraestima nivelul grăsimii corporale la persoanele care au o mulțime de mușchi – să zicem, Arnold Schwarzenegger – și să subestimăm cantitatea de grăsime corporală la persoanele care au pierdut masa musculară, cum ar fi persoanele în vârstă.